Csőtörés Elhárítás 0-24

Ha csőtörés és gyors segítség kell? Hívjon most!

Non Stop  csőtörés javítás!

Budapest és Pest megye

Azonnali hibaelhárítás!

Lakossági, közületi, ipari csőtörések

Gyors és Ingyenes kiszállás!

Ázások, csőrepedések, szivárgások!

vízszivárgás és csőtörés javítás Budapest

Csőtörés Elhárítás Non Stop

Ha csőtörése vagy vízszivárgása van RÁNK számíthat!

Azonnali kiszállással, minden tipusú szivárgást szakszerűen javítunk.

Bármikor hívhat, a hét minen napján és Ünnepnap is 0-24!

Kerti csőtörés, beltéri szivárgás, elfúrt vezeték, IPARI csőtörés!

Csőtörés műszeres bemérés, szivárgás keresés!

Hibaelhárítás szolgáltatásunk 0-24 órában elérhető!

Vízvezeték javítás kedvező Áron, azonnali kiszállással!

csőtörések, szivárgások

Non Stop Csőtörés Elhárítás Éjjel nappal SOS Gyorsszolgálat

LAKOSSÁGI – KÖZÜLETI – IPARI csőtörés javítása gépi FÖLDMUNKÁVAL!

SOS KIÉRKEZÉS AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL!

Csőtörések, szivárgások, rejtett vízveszteségek, elfúrt vagy elvésett vízcsövek!

Ha csőtörést, csőrepedést, vízszivárgást észlel és azonnali segítségre van szüksége Hívjon minket Bizalommal! Csőtörés elhárító és vízszerelő gyorsszolgálatunk 20 éves tapasztalattal és szaktudással rendelkezik az vízhálózatok javítása terén. Szakembereink gyorsan és szakszerűen hárítanak el minden tipusú csőtörést, csőrepedést legyen az lakásban, családi házban, kertben, irodaházban, társasházban, Ipari parkokban, Ipari létesítményekben, Üzemekben, Csarnokokban, Gyártelepeken. Non Stop 24 órás ügyeletünk minden nap, hétvégén és Ünnepnap is elérhető Budapest és Pest megye területén. Gyorsan és precízen hárítunk el minden hibát a lehető leggyorsabban.

24 Órás hibaelhárítás ügyelet a hét minden napján!
 • Csap, csaptelep
 • Elzáró, golyóscsap
 • Szelep, sarokszelep
 • Csempeszelep
 • Főelzáró, fagycsap
 • Mosógéptöltő csap
 • Mosogatógép töltő csap
 • Kombinált sarokszelep
 • Vízvezeték szerelő
 • Vízszűrő
 • Nyomsászabályozó
 • Szifon és bűzelzáró vízbekötése
 • Mosdó vagy mosogató felszerelés
 • WC és WC tartály vízszerelése
 • Beépített WC tartály beépítése
 • Mosógép vízbekötés
 • Mosogatógép vízbekötés
 • Vízszerelő Budapest
 • Kerti csap valamint fagycsap
 • Víztelenítő és ürítőcsap cseréje.
 • Lefolyó és összefolyó
 • Strang és főbetáp
 • Ejtővezeték
 • Felszállóvezeték
 • Ágvezeték és leágazások
 • Csatorna és vízelvezetők javítása
 • Vízvezeték szerelő Budapest
 • Csőtörés, valamint szivárgás javítása.
 • Elfúrt és elvésett csövek hibaelhárítása.
 • Bojlerek cseréje.
 • Szivattyú és keringtető beépítése.
 • Szerelvényezések.
 • Kád, zuhanytálca cseréje.
 • Fürdőszobák továbbá konyhák átalakítása.
 • Mosdó és WC helyiségek kialakítása.

0-24 HÍVHATÓ, HÉTVÉGÉN IS

IDŐT ÉS PÉNZT SPÓROL VELÜNK

SZAKSZERŰ KIVITELEZÉS

INGYENES KISZÁLLÁS

NON STOP SOS HIBAELHÁRÍTÁS

GYORS ÉS JÓ SZAKI

Mi a tegyünk csőtörés esetén?

 

A csőtörés egy nagyon komoly probléma, amelynek gyors megoldása elengedhetetlen, hogy elkerüljük a komoly károkat és költségeket. Ha a lakásában csőtörés van és folyik a víz, a következő lépéseket javasoljuk:

 1. Zárja el a főcsapot: Az első dolog, amit tennie kell, hogy elzárja a főcsapot a lakásban, hogy a csőtörés miatt ne folyjon el több víz.
 2. Áramtalanítani: ha elektromos árammal is érintkezhet a víz, azonnal lekell kapcsolni azt, természetes kellő körültekintéssel tegyük.
 3. Vízszerelőt hívni: Amikor a vízellátást lezárta, a következő lépés az, hogy szakembert hívjon a csőtörés javításához.
 4. Szárítás: Miután kijavították a hibát, a következő lépés a szárítás. A nagyobb mértékű vizesedés kiszárítását szakembernek kell végeznie, hogy elkerüljék a penészesedést és a rothadást.
 5. Javítás és helyreállítás: Amikor a szakember kijavította a csőtörés és eltávolította a vizet és száraz a terület, a következő lépés a helyreállítás. A padló, fal, beton, burkolat javítása az utolsó lépés ami maradt.

A csőtörés gyors és hatékony kezelése elengedhetetlen, hogy elkerüljük a komoly károkat és költségeket. A fenti lépések segítenek abban, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljék a csőtörés okozta problémákat. Hogy mit tehet csőtörés esetén?

A vízbekötő flexibilis csövek leggyakoribb meghibásodásinak okai!

A fémhálóval erősített víz flexibilis csövek meghibásodásának leggyakoribb okai közé tartozik:

 1. A cső anyagának elöregedése: idővel a cső anyaga elöregszik, ami a cső törékenységét eredményezheti, ha nem vesszük észre időbe csőtöréshez vezethet.
 2. Fizikai sérülések: A cső fizikai sérülésekkel, mint például ütődésekkel, dörzsöléssel, karcolásokkal stb is sérülhet.
 3. Környezeti tényezők: A cső környezeti tényezői, mint például a hőingadozás, a nedvesség, a rozsda és a korrózió káros hatásaitól is sérülhet.
 4. Rossz minőségű olcsóbb flexibilis cső: A rossz minőségű anyagok használata mindig kockázatos, és megbízhatatlansága miatt könnyen szivárgáshoz vezethet.
 5. Rossz beépítés: A cső rossz beépítése, illesztése, megtörése, feszülése is okozhat csőtörést.

A flexibilis bekötő vízcsöveket ellenőrizni kell 2-3 évente, hogy megelőzzük a lehetséges csőtöréseket vagy szivárgásokat.

A kültéri csőtörések okai!

A kültéri csőtörések leggyakoribb okai a korral járó elhasználódás, a rossz minőségű anyaghasználat, valamint a szakszerűtlen telepítés vagy az elfagyások. A régi ingatlanok területén gyakran találkozhatunk olyan csövekkel, amelyek már évtizedek óta szolgálnak, és amelyek már nem bírják a terhelést. A szakszerűtlen telepítés is szerepet játszhat a csőtörésekben, például ha a csöveket túl erősen húzzák meg, vagy ha a csövek nem megfelelően védettek a külső hatásoktól.

Az időjárás is okozhat csőtöréseket. A fagypont alatti hőmérséklet miatt a víz a csövekben megfagyhat, ami csőtöréshez vezethet. A talajmozgások is károsíthatják a csöveket.

Az is fontos megemlíteni, hogy a kültéri csőtörések gyakran jelentős károkat okoznak az ingatlanban, és a javításuk is jelentős költségekkel jár. Emiatt fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a csöveinket, és időben javíttassuk a problémákat, hogy elkerüljük a komolyabb károkat.

Az elfagyások megelőzésre is van lehetőség, mint például a csőszigetelés, vagy a hőszigetelés, amelyek segítenek csökkenteni a csőtörések esélyét. A szakemberek által végzett rendszeres felülvizsgálatok is segíthetnek a korai problémafelismerésben.

A kerti csapok és öntöző rendszerek szakszerű téliesítése is fontos a téli idő beállta elött.

Ha csőtörés elhárítás ránk számíthat!

Ipari Vízvezeték szerelés!

Az ipari vízvezetékek és lefolyó rendszerek fontos részét képzik az ipari telepeknek, csarnokoknak, középületeknek, ipari parkoknak és gyógyszergyáraknak. Üzemeltetésük során a vízvezeték rendszernek és szennyvízelvezetőknek  megbízhatónak és biztonságosnak kell lennie, hogy garantálja az üzemeltetés folyamatosságát és a termelékenységet.

Az ipari vízvezeték szerelés során a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, az a víznyomás és a vízmennyiség. Az ipari vízvezeték rendszernek képesnek kell lennie a nagyobb víznyomás és vízmennyiség kezelésére.

Az ipari vízvezeték szerelés során fontos, hogy a szakemberek megfelelően képzettek legyenek és rendelkezzenek a megfelelő eszközökkel. A szerelés során a rendszernek megkell felelnie az érvényes szabványoknak és előírásoknak, hogy biztosítsa a megfelelő működést.

Ha Ipari méretű szerelvények, vízhálózatok, csatornák vízszerelésében szeretne segítséget kérni, Hívjon!

Több tíz éves tapasztalattal rendelkezünk ezen vízszerelési munkák terén is. Ipari csőtörések, tüzivíz hálózatok szerelésében is segítséget nyújtunk megrendelőink számára.

Megbízható Ipari Vízvezeték szerelő  és csőtörés elhárítás Budapest és Pest megye.

 

Lakossági csőtörések és szivárgások!

A lakossági csőtörések és rejtett szivárgások nagyon gyakori problémák, amelyek sok embernek okoznak fejfájást. A csőtörések károsíthatják a lakásban lévő bútorokat, berendezéseket és még a falakat is, míg a rejtett szivárgások megnövelhetik a vízszámlát és károsíthatják a lakás alapjait.

Az elkorrodált vízhálózatok, az elfagyott vízcsövek, a helytelen vízszerelés, az elöregedett vízcsövek és még az anyaghiba is okozhat csőtörést. A rejtett szivárgásokra legtöbbször csak akkor jövünk rá amikor szembesülünk a vízszámlán feltüntetett többlet fogyasztással. Szerencsésebb esetben időben észre vesszük, vagy a vízóra leolvasó szól, hogy valami nem stimmel a vízfogyasztással.

Van néhány dolog, amit mi magunk is megtehetünk a csőtörések és rejtett szivárgások megelőzésére és kezelésére. Például:

 • Ellenőrizze rendszeresen a csöveit és a vízórát rendszeresen olvassa le.
 •  A vízszámla hirtelen emelkedése, a vizes foltok a falakon vagy a földön is árulkodó jel lehet.
 • Ha lehetséges, cserélje ki a régi és rozsdás csöveit újabb, tartósabb anyagból készült csövekre.

Amint észreveszi a csőtörést vagy rejtett szivárgást, minél hamarabb hívjon csőtörés elhárítás és javítással foglalkozó szakembert, hogy javítsa azt, és így minimalizálja a károkat és költségeket.

Ipari csőtörések!

Az ipari csőtörések számos kockázatot jelentenek a termelésre, a termelés helyére és az anyagi javakra nézve. Lehetséges okai között szerepelnek a elöregedés, a kopás, a rossz karbantartás, a gyenge minőségű anyagok használata, a túlterhelés és az időjárási viszonyok. A megelőzés érdekében fontos a rendszeres ellenőrzés és karbantartás, valamint a minőségi anyagok használata a csővezetékek építésekor. Amennyiben mégis megtörténik a csőtörés, azonnali cselekvés szükséges a kár minimalizálása érdekében. Ipari méretű csőhálózatok szerelésével és javításával hívjon bizalommal! Csőtörés elhárítás Budapest és Pest megye!

Műszeres csőtörés keresés, szivárgás helyének felkutatása

A műszeres csőtörés bemérésének és a szivárgás keresésének folyamata eltérő módszereket igényel. A csőtörés bemérésére a leggyakrabban használt módszerek a hang- vagy rezgésmérés, és a jelzőgázos technológia. Ennek során a csőrendszerben jelzett hangokat vagy rezgéseket figyelnek meg, amelyek a törés jelenlétét jelzik. A jelzőgázosnál a csőrendszerbe gáz eresztenek és egy műszerrel annak szivárgásának helyén keresik. Ezen kívül a hőmérséklet- vagy nyomásmérés is használható a csőtörés bemérésére.

A csőtörés bemérésére és a szivárgás keresésére használt eszközök és módszerek függnek a csőrendszer jellemzőitől, a törés helyétől és a rendelkezésre álló erőforrásoktól. A legjobb eredmény érdekében fontos, hogy a megfelelő eszközöket és módszereket használják, és hogy a szakemberek rendelkezzenek a szükséges képzettséggel és tapasztalattal a folyamat sikeres végrehajtásához.

Csőtörés elhárítással hívjon bizalommal!

A hőkamerás vízszivárgás-technológia egy innovatív módszer a csőtörés elhárításban. A hőkamerák képesek észlelni a hőveszteséget, amely a vízszivárgás jele lehet. A hőkamerás vízszivárgás-technológia segítségével a szakemberek képesek megtalálni a pontos helyet, ahol a csőtörés történt, így a javítás célzott és hatékony lehet.

A hőkamerás vízszivárgás-technológia előnyei közé tartozik, hogy a hőkamerák képesek észlelni a vízszivárgást még a falak és a padlók alatt is, így a szakemberek képesek megtalálni a vízszivárgás forrását, még ha az láthatatlan is. A technológia továbbá non-invaszív, így nem okoz kárt a helyiségekben, és nem igényel bontást.

A hőkamerás vízszivárgás-technológia alkalmazása előtt a szakembereknek el kell végezniük a hőkamerák beállítását, hogy azok a legoptimálisabb érzékelési határokat érjék el. A hőkamerák kalibrálása is szükséges lehet, hogy a szakemberek biztosak legyenek benne, hogy az észlelt hőveszteség valóban a vízszivárgás jele.

A hőkamerás vízszivárgás keresés hatékony és precíz módszer a csőtörés elhárítás szakmában.

Korrelációs csőtörés bemérés!

A korrelációs csőtörés bemérés egy olyan módszer, amely segít meghatározni a csőtörés pontos helyét és méretét. A módszer lényege, hogy egy külső eszközt, mint például egy korrelációs szenzor, használunk a cső belsejében található hangok és rezgések felmérésére.

Az eszköz egy mikrofonnal van felszerelve, amely a cső belsejében található hangokat rögzíti. A felvételen látható hangminták alapján a szoftver képes meghatározni a csőtörés pontos helyét és méretét.

A korrelációs csőtörés bemérés előnye, hogy képes meghatározni a törést, még ha a cső külső felülete nem is látható. Emiatt a módszer alkalmas olyan csövek felmérésére, amelyek mélyen vannak elrejtve, például talaj alatt, vagy falak mögött.

A korrelációs csőtörés bemérés folyamata általában nagyon gyors, és a csőtörés helyének és méretének meghatározása után a csőtörés elhárítás már megkezdhető. A törés elhárítása lehet például hegesztés, csavarozás, vagy cserélés.

Azt is fontos tudni, hogy a korrelációs csőtörés bemérés biztonságos és környezetbarát módszer, mivel nem igényel általában semmilyen káros anyagot vagy kémiai anyagot.

Egy jól működő csőhálózat nagyon fontos a háztartások és az ipari létesítmények számára ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és javítsuk a csöveket, hogy elkerüljük a károkat és kiesést. A korrelációs csőtörés bemérés egy hatékony és biztonságos módszer a csövek szivárgásainak megkereséséhez.

Miért minket válassszon?

Vízszerelés, ahol a minőség és az ügyfél elégedettség a legfontosabb számunkra. Szakképzett és tapasztalt szerelőinkkel biztosítjuk, hogy a vízvezeték rendszer problémái gyorsan és hatékonyan megoldódjanak. A legmodernebb eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Garantáljuk, hogy a munkát időre elvégezzük és normál árakon. Hívjon minket bizalommal, ha vízszerelésre van szüksége!

Kültéri és Beltéri csőtörések elhárítása, elfúrt csövek szakszerű javítása

Csőrepedés és vízveszteség felkutatás és javítás

Ázások, beázások megszüntetése

Strangok és lefolyók, vízelvezetők kiépítése és hibaelhárítása

Kerti csőtörések elhárítása földmunkával, beton töréssel, helyreállítással

Kerti csap, öntöző rendszer, fagytalanító csere, javítás, téliesítés

Csatornák, lefolyók felülvizsgálata, valamint részleges vagy teljes csere és javítás

• Meglévő régi vízvezeték, csőhálózat javítás

Ipari méretű csövek javítása, kiváltása cseréje

Társasházak, irodák, gyárak, családi házak, lakások csőtörésének elhárítása gépi földmunkával garanciával

Ipari létesítmények, Ipari parkok, csarnokok, Üzemek, Lakóparkok csőtörés elhárítása gépi fölmunkával

Vízvezetékek , fűtésrendszerek, padlófűtések bármilyen szivárgásának felkutatása és javítása

Vas és acélcsövek, eternit, ólom, ötrétegű, réz, PVC, valamint KPE csövek javítása és cseréje

csőtörés gyorsszolgálat

Mit tegyen csőtörés estén

A csőtörések általában váratlanul, és a lehető legrosszabb pillanatban ér mindenkit, kisebb féle pánikot keltve bennünk. Ilyenkor legcélszerűbb…

Csőtörések kialakulása

A csőtörések megelőzhetőek, de az esetek nagy részében ez nem jellemző, hiszen senki sem láthatja a falba elhelyezkedő vízvezetékek, lefolyók állapotát.

Csőtörések helyének megállapítása

A csőtörések pontos helye általában látszik, ugyanis ha nyomás alatt van egy vízvezeték, akkor szemmel látható a spriccelő vagy szivárgó víz. Előfordul viszont..

Csöpögő csapok

„Ami elromolhat el is romlik” – szokták mondani. Sajnos ez a vízhálózatokról, vízvezetékekről, csapokról, elzárókról is elmondható.

Kerti csapok, öntözőrendszerek téliesítése

Szinte minden kertes háznál kiépítésre került valamilyen féle öntözőrendszer, kerti csap, kerti zuhany, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék a minden napjainkat.

Vízszűrők, víztisztítók, vízlágyító berendezések

A víztisztító berendezések feladata az, hogy a különböző szennyezőanyagokat eltávolítsa a használati vizünkből, vagy annak koncentrációját csökkentsék fizikai, biológiai vagy kémiai eljárással.

%

Ügyfél elégedettség

%

Garancia

órás ügyelet

év tapasztalat

Kérdése van?

Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat.

0670/ 270 7556

Budapesti lefedettségünk:

Csőtörés elhárítás Budapest  I. kerület : Víziváros, Tabán, Vár, Krisztinaváros, Csőtörés elhárítás  Budapest II. kerület : Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, Pesthidegkút, Rózsadomb, Pasarét, Csőtörés megállapítás III. kerület : Békásmegyer, Óbuda, Kaszásdűlő, Csillaghegy, Aquincum, Csőtörés felderítés Budapest IV. kerület :  Káposztásmegyer, Újpest, Csőtörés bejelentés V. kerület : Belváros – Lipótváros, Csőtörés elhárítás  Budapest VI. kerület : Terézváros, Csőtörés VII. kerület : Erzsébetváros, Csőtörés vizsgálat Budapest VIII. kerület : Józsefváros, Csőtörés keresés IX. kerület : Ferencváros, Csőtörés Budapest X. kerület : Kőbánya

Csőtörés XI. kerület : Gazdagrét, Lágymányos, Albertfalva, Őrmező, Kelenvölgy, Kelenföld, Gellérthegy, Szentimreváros, Csőtörés elhárítás  Budapest XII. kerület : Hűvösvölgy, Zugliget, Svábhegy, Csőtörés XIII. kerület : Angyalföld, Csőtörés elhárítás  Budapest XIV. kerület : Zugló, Csőtörés XV. kerület : Újpalota, Rákospalota, Csőtörés elhárítás  Budapest XVI. kerület : Cinkota, Sashalom, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld,

Csőtörés XVII. kerület : Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákosliget, Csőtörés elhárítás  Budapest XVIII. kerület : Pestimre, Pestszentlőrinc, Havanna, Csőtörés  XIX. kerület : Wekerle-telep, Kispest, Csőtörés felkutatás Budapest XX. kerület : Pesterzsébet, Erzsébet, Csőtörés megszüntetés Budapest  XXI. kerület : Csepel, Csőtörés elhárítás Budapest  XXII. kerület : Budafok, Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy, Csőtörés javítás Budapest XXIII. kerület : Soroksár

Pest megyei lefedettségünk:

Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Csévharaszt, Csömör, vízszerelő Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kisnémedi, Kistarcsa, Maglód, Mende, Mogyoród, Monor, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Őrbottyán, Pécel, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Taksony, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés