0-24 SOS Gyorsszolgálat Budapest

Fűtésszerelő 0-24

0670/270 7556 Non-Stop Fűtésszerelés, Fűtés karbantartás, Fűtési rendszer javítás, fűtési rendszer átmosás, Budapest és pest megye ingyenes kiszállással!

Fűtésszerelés Budapest, Fűtéskorszerűstés, Fűtési rendszer javítás

0670/ 270 7556

INGYENES KISZÁLLÁS!

Ha fűtésszerelőt keres jó helyen jár! Mi segítünk minden fűtési problémáját megoldalni a lehető legrövidebb időn belül garanciával. Fűtésszerelő szakembereink 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és kizárólag minőségi anyagokkal dolgoznak Budapest és Pest megye területén. Non Stop gyorsszolgálat ügyelet és hibaelhárítás a hét minden napján. Fűtésszerelés, Fűtési rendszer átmosás, Fűtési rendszer tervezés és kivitelezés lakossági és közületi Ügyfelek részére egyaránt. Fan- coil rendszer karbantartás, téli és nyári üzemmódra váltás, padlófűtés szerelés, fűtés javítás, karbantartás

  • Meglévő fűtési rendszerek átalakítása, karbantartása, légtelenítése, ellenőrzése, átmosása és beüzemelése
  • Radiátorok cseréje, radiátor szelepek cseréje, radiátorok és fűtési rendszerek leeresztése
  • Új Fűtési rendszerek tervezése és kivitelezése
  • Régi Fűtésrendszerek korszerűsítése
  • Padlófűtések tervezése és kivitelezése, beszabályozása, hibaelhárítása és átmosása
  • Fan- coil rendszerek teljes karbantartása, tisztítása, szerelése valamint tervezése és kivitelezése
  • Keringető szivattyúk cseréje
  • Légtelenítők beszerelése, cseréje
  • Hőközpontok tervezése, kivitelezése

Mielött fűtését korszerűsítené

A magas energia árak miatt egyre többet hallani és egyre többen határozzák el, hogy érdemes a régi elavult fűtésrendszerünket kiváltani újabbra..

Fűtési rendszer tipusok

Padlófűtés   A padlófűtés több szempontból is praktikus. Egyik előnye, hogy nem látszanak a fűtéscsövek és a radiátorok, így a..

Fűtési rendszer tisztításról

Manapság sok féle fűtésrendszerrel találkozunk munkánk során.Érdemes azért tudni hogy…

Mit tegyen csőtörés estén

A csőtörések általában váratlanul, és a lehető legrosszabb pillanatban ér mindenkit, kisebb féle pánikot keltve bennünk. Ilyenkor legcélszerűbb…

Csőtörések kialakulása

A csőtörések megelőzhetőek, de az esetek nagy részében ez nem jellemző, hiszen senki sem láthatja a falba elhelyezkedő vízvezetékek, lefolyók állapotát.

Csőtörések helyének megállapítása

A csőtörések pontos helye általában látszik, ugyanis ha nyomás alatt van egy vízvezeték, akkor szemmel látható a spriccelő vagy szivárgó víz. Előfordul viszont..

Csöpögő csapok

„Ami elromolhat el is romlik” – szokták mondani. Sajnos ez a vízhálózatokról, vízvezetékekről, csapokról, elzárókról is elmondható.

Kerti csapok, öntözőrendszerek téliesítése

Szinte minden kertes háznál kiépítésre került valamilyen féle öntözőrendszer, kerti csap, kerti zuhany, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék a minden napjainkat.

Vízszűrők, víztisztítók, vízlágyító berendezések

A víztisztító berendezések feladata az, hogy a különböző szennyezőanyagokat eltávolítsa a használati vizünkből, vagy annak koncentrációját csökkentsék fizikai, biológiai vagy kémiai eljárással.

%

Ügyfél elégedettség

%

Garancia

órás ügyelet

év tapasztalat

Kérdése van?

Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat.

0670/ 270 7556