Vízszerelő Budapest

Megoldás minden vízszerelés problémára!

Vízszerelő Non Stop ügyelet

Víz,-Fűtés,-Dugulás Budapest és Pest megye

0-24 Hibabejelentés és javítás!

Lakossági, közületi, ipari víszerelés

Gyors és Ingyenes kiszállás

Azonnali kiszállással akár!

vízszerelő budapest csaptelep csere

Vízvezeték szerelő Budapest 0-24

Ha vízvezeték szerelés vagy csőtörés RÁNK számíthat!

A hét minden napján Non Stop hívható gyorsszolgálati ügyelet

Bármilyen vízvezeték szerelési munkával kereshet minket!

SOS Vízvezeték szerelés és javítás!

Vízszerelő szolgáltat 0-24!

Vízszerelés kedvező Áron, rövid határidővel!

vízszerelő gyorsszolgálat budapest

Vízszerelő Budapest gyors kiszállással!

Ha vízszerelés, vízvezeték javítás, szaniter, szerelvény csere és telepítés – Mi vagyunk a megbízható választásés. Akkor is hívhatja vízszerelő szolgálatunkat, ha új kiépítésről, vagy konyha fürdőszoba felújításól van szó. Megbízható és profi csapat vagyunk, amely képes megoldani bármilyen lakossági vagy ipari vízvezeték szerelési problémát Budapest és Pest megye területén, akár nappal, akár éjjel.

Munkatársaink kiváló vízszerelő szaktudással rendelkeznek, és minden esetben minőségi munkát végeznek. Ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk megoldani a problémát, hogy Ön minél kevesebb ideig legyen víz nélkül. Ne habozzon, keressen minket bizalommal, hogy végre búcsút inthessen a vízvezeték-szerelési gondjainak.

A legkisebb vízszerelési munkáktól kezdve a teljes gépészeti kivitelezésig

A csőtörés javítás, a csapcsere, az ipari és lakossági valamint közületi vízvezeték-szerelés, Tüzivíz szerelés és javítás, WC szerelés,  mosdó, mosogató valamint kerti csapok, lefolyók, elzárók, vízóra aknák és vízhálózatok szerelése

Fürdőszoba felújítás, konyha felújítás, vizesblokk kialakítás.

Sürgősségi vízszerelő Gyorsszolgálatunk elérhető Éjjel Nappal valamint Hétvégén és Ünnepnap is. Elérhetőek vagyunk Lakossági, Ipari és Közületi Ügyfelek részére egyaránt Budapest egész területén és Pest megyében gépi fölmunkával, aszfalt vágással és betontöréssel.

Vízszerelés valamint hibaelhárítás gépi és kézi földmunkával!

IPARI vízszerelő non stop, Tárasházi vízszerelő

0-24 Vízszerelő szolgálat Budapest, Pest megye

 • Csap, csaptelep
 • Elzáró, golyóscsap
 • Szelep, sarokszelep
 • Csempeszelep
 • Főelzáró, fagycsap
 • Mosógéptöltő csap
 • Mosogatógép töltő csap
 • Kombinált sarokszelep
 • Vízvezeték szerelő
 • Vízszűrő
 • Nyomsászabályozó
 • Szifon és bűzelzáró vízbekötése
 • Mosdó vagy mosogató felszerelés
 • WC és WC tartály vízszerelése
 • Beépített WC tartály beépítése
 • Mosógép vízbekötés
 • Mosogatógép vízbekötés
 • Vízszerelő Budapest
 • Kerti csap valamint fagycsap
 • Víztelenítő és ürítőcsap cseréje.
 • Lefolyó és összefolyó
 • Strang és főbetáp
 • Ejtővezeték
 • Felszállóvezeték
 • Ágvezeték és leágazások
 • Csatorna és vízelvezetők javítása
 • Vízvezeték szerelő Budapest
 • Csőtörés, valamint szivárgás javítása.
 • Elfúrt és elvésett csövek hibaelhárítása.
 • Bojlerek cseréje.
 • Szivattyú és keringtető beépítése.
 • Szerelvényezések.
 • Kád, zuhanytálca cseréje.
 • Fürdőszobák továbbá konyhák átalakítása.
 • Mosdó és WC helyiségek kialakítása.

0-24 HÍVHATÓ, HÉTVÉGÉN IS

IDŐT ÉS PÉNZT SPÓROL VELÜNK

SZAKSZERŰ KIVITELEZÉS

INGYENES KISZÁLLÁS

NON STOP SOS HIBAELHÁRÍTÁS

GYORS ÉS JÓ SZAKI

Ipari Vízvezeték szerelés!

Az ipari vízvezetékek és lefolyó rendszerek fontos részét képzik az ipari telepeknek, csarnokoknak, középületeknek, ipari parkoknak és gyógyszergyáraknak. Üzemeltetésük során a vízvezeték rendszernek és szennyvízelvezetőknek  megbízhatónak és biztonságosnak kell lennie, hogy garantálja az üzemeltetés folyamatosságát és a termelékenységet.

Az ipari vízvezeték szerelés során a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, az a víznyomás és a vízmennyiség. Az ipari vízvezeték rendszernek képesnek kell lennie a nagyobb víznyomás és vízmennyiség kezelésére.

Az ipari vízvezeték szerelés során fontos, hogy a szakemberek megfelelően képzettek legyenek és rendelkezzenek a megfelelő eszközökkel. A szerelés során a rendszernek megkell felelnie az érvényes szabványoknak és előírásoknak, hogy biztosítsa a megfelelő működést.

Ha Ipari méretű szerelvények, vízhálózatok, csatornák vízszerelésében szeretne segítséget kérni, Hívjon!

Több tíz éves tapasztalattal rendelkezünk ezen vízszerelési munkák terén is. Ipari csőtörések, tüzivíz hálózatok szerelésében is segítséget nyújtunk megrendelőink számára.

Megbízható Ipari Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye.

Lakossági vízszerelés során, miben segíthetünk?

 

Lakossági vízszerelés során a háztartásokban található vízellátó és csatornázási rendszerek kiépítésében, meglévő rendszerek javításában, szerelvények és szaniterek  cseréjében tudunk segítséget nyújtani, amennyiben a vízszerelő csapatunkat bizza meg a munkával. Segítséget nyújtunk többek között a WC, a WC tartály, a zuhanykabin, a kád, a mosdó, a lefolyó, a mosogató tálca, a sarokszelep, a mosógéptöltő csap, a golyós csap, a kültéri és beltéri csőtörés, valamint a csaptelep felszerelésiben is és cseréjében, javításában egyaránt.

Például, ha WC-nk nem öblít rendesen, vagy ha a zuhanykabinban a víz nem folyik, ezek azt jelzik, hogy szükség van egy vízszerelő szakemberre, aki megvizsgálja a rendszert és javítja a hibát. Ugyanez vonatkozik a kád, a mosdó és a lefolyó esetében is, ha az nem működik rendesen, akkor ebben az esetben is vízszerelőt kell hívni.

Ha a sarokszelep, a mosógéptöltő csap, a golyós csap, a csaptelep esetében is hiba lép fel vagy csak szimplán le szeretnénk cseréltetni ebben az esetben is érdemes megbízható vízszerelő szakembert keresni.

Segítünk abban is ha a konyháját, fürdőszobáját vagy a Wc helyiséget szeretné felújítani.

Ha bármilyen vízszerelési gondja van hívjon minket bizalommal Budapest és pest megye területén.

Hogyan válasszunk vízvezeték szerelő szakembert?

A megfelelő vízszerelő szakember kiválasztása nem könnyű feladat, ha olyat szakit keresünk aki jól és szakszerűen el is végzi a rá bízott vízszerelési munkát. Tudjuk, hogy a jó vízvezeték szerelő képes lesz megoldani a vízvezeték szerelését, javítását és karbantartását, hogy biztosítsa a megfelelő vízellátást otthonunkban bármilyen körülmények között. A vízszerelő szakember kiválasztásának legfontosabb tényezői közé tartozik a tapasztalat, a minőség és nem utolsó sorban az, hogy a munkadíj árak milyenek.

Egy  tapasztalt vízszerelő szakembernek biztosítania kell azt, hogy a rábízott munkát minőségi módon végezze el, és megoldja a vízvezeték problémáinkat. A minőségi munka és az árak kiegyensúlyozása szintén fontos a vízszerelő keresgélésünk során. A vízvezeték szerelő kiválasztásának további tényezői közé tartoznak a referenciák, a vélemények és a garanciák. A referenciák és a vélemények segítenek megtudni, hogyan végezte el munkáját a múltban a vízszerelő szakember, míg a garanciák azt biztosítják, hogy a munka minőségi legyen. Ha vízvezeték szerelő szakembert keres, ne feledje, hogy a tapasztalat, a minőség és az árak kiegyensúlyozása a legfontosabb és nem árt ha van valós referencia munkája. Egy munkát vállaló szakembernek továbbá  számlaképesnek kell lennie.

Megbízható vízszerelő Budapest. Hívjon és mi segítünk!

Vízhálózatunk és szennyvízelveztőink fontossága!

A vízhálózatok és lefolyók fontos szerepet játszanak a mai modern életünkben. A vízhálózatok segítenek biztosítani a vízellátást az emberek számára, míg a lefolyók segítenek eltávolítani a szennyvizet és a csapadékvizet a városokból és falvakból. A jól működő vízhálózatok és lefolyók rendkívül fontosak a közegészség és a környezetvédelem szempontjából is, mivel segítenek megelőzni a vízszennyezést és a talajeróziót. Az utóbbi években a vízhálózatok és lefolyók fejlesztése is előtérbe került a vízhiány és a vízszennyezés elleni küzdelemben. Az új technológiák, mint például az esővízgyűjtő rendszerek, a vízmegőrző tavak, és a víztisztító berendezések segítenek javítani a vízminőséget és növelni a vízellátást.

Csaptelep csere gyorsan!

Önnek is elege van a csöpögő csapból és a pocsék víznyomásból? Ne aggódjon tovább, itt vagyunk, hogy segítsünk! Cégünk, a Multibau Vízszerelő, a legtapasztaltabb szakemberekkel és modern technológiával rendelkezik, hogy gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a csapcserével kapcsolatos problémáit is.

Csapcserével és vízvezeték szereléssel foglalkozó szolgáltatásaink kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot kínálnak. Csapatunk olyan szakértőkből áll, akik rendelkeznek a legfrissebb vízszerelési technikák ismeretével, és mindig a legjobb megoldásokat alkalmazzák. Legyen szó egyszerű csapcseréről vagy akár teljes vízhálózat átalakításról, mi megbízhatóan és precízen elvégezzük a munkát.

Miért érdemes minket választani? Elsődleges célunk az ügyfelek elégedettsége, ezért minden esetben a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk, hogy hosszú távú megoldást nyújtsunk problémáira. Ráadásul, gyors és rugalmas ütemezést biztosítunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk a vízszerelés és csapcserével kapcsolatos problémákat.

Ne halassza tovább, lépjen velünk kapcsolatba még ma! Hívjon minket a 06 70 270 7556 telefonszámon, és szakértőink azonnal segítenek Önnek a csapcserével kapcsolatos kihívásokban legyen szó csapteleprő, elzáró csapokról, golyós csapokról, mosógép töltő csapokról, főelzárókról stb. sarokszelepekről,  Vízszerelés terén mi vagyunk az első számú választás. Bízza ránk vízszerelési problémáit, és élvezze a zavartalan és hatékony vízellátást!

Vízszerelő Mesterek – Professzionális vízszerelés, megbízható szakértelem.

Nincs melegvíz a bojlerben! mi lehet az oka?

A melegvíz hiánya a villanybojlerben többféle okból is előfordulhat. A leggyakoribb meghibásodási lehetőségek:

 1. A bojler elektronikai meghibásodása: Ha a bojler elektronikája meghibásodik, akkor a bojler nem fogja kapcsolni az elektromos áramot, ami miatt nem fog melegedni a víz.
 2. A termosztát meghibásodása: A termosztát a bojler hőmérsékletét szabályozza. Ha a termosztát meghibásodik, akkor a bojler nem fogja tudni megfelelően szabályozni a hőmérsékletet, ami miatt nem fog melegvíz jönni.
 3. A relé meghibásodása: A relé a bojler elektromos áramkörének része, ami a bojler be- és kikapcsolásáért felel. Ha a relé meghibásodik, akkor a bojler nem fogja tudni be- és kikapcsolni az elektromos áramot, ami miatt nem fog melegedni a víz.
 4. A vízellátás meghibásodása: Ha a vízellátás nem megfelelő, akkor a bojler nem fogja tudni kapcsolni az elektromos áramot, ami miatt nem fog melegedni a víz.
 5. Az elvízkövesedés: HA a bojler belseje elvízkövesedik, nem fogja tudni az elektromos cekász átadni a hőt a víznek és nem fog melegvizet előállítani.

Minden esetben, ha valami gond van a bojlerrel, ajánlott szakembert hívni a javításhoz, mert egyes esetekben veszélyes lehet a magának való javítás.

Fővárosunk (Budapest) vízminősége!

Budapest, Magyarország fővárosa híres a gyönyörű épületeiről, a természeti kincseiről és a finom ételeiről. A városban élők és az ide látogatók számára azonban a legfontosabb dolog a jó minőségű ivóvíz.

Budapest ivóvízellátását a Fővárosi Vízművek biztosítja, amely több forrásból származó vízből állítja elő a vízellátást. A városban található két felszín alatti víztározó, a Szent László-tó és a Római-tó, valamint két Duna-menti víztározó, a Szentendrei-szigeti és a Csepeli-szigeti. A vízművek a Duna vizét is használják a vízellátásban, amelyet előszűrnek és deszinfektálnak, mielőtt a városba jut.

A Fővárosi Vízművek által szolgáltatott ivóvíz megfelel a Magyarországon és az Európai Unióban előírt minőségi követelményeknek. A vízminőség folyamatosan ellenőrzik, és a vízművek rendszeresen közzéteszik az eredményeket. A vízben található összes ásványi anyag és nyomelem a megengedett határértéken belül van.

A budapesti ivóvíz minősége azonban nem csak a vízművek által elvégzett ellenőrzések miatt jó. A városban található víztározók és a Duna vize is jó minőségű, ami biztosítja a jó minőségű ivóvizet.

Mindezek ellenére, aki szkeptikus a vízminőséggel kapcsolatban, vagy egyéni intoleranciája van, az saját maga is vízszűrő berendezést használhat.

Vízkőoldás házilag! Hogyan távolítsuk el a vízkövet?

A vízkőlerakodásokat házilag is le lehet legyőzni egyes természetes anyagokkal és módszerekkel. Itt van néhány lehetőség:

 1. Ecet: Ecetet használhatunk vízkőmentesítéshez. Öntsünk ecetet a vízkőlerakodástól sújtott helyekre, és hagyjuk állni legalább egy órán át. Az ecet savassága segít eltávolítani a vízkövet.
 2. Citromsav: Citromsavat is használhatunk vízkőmentesítésre. Keverjünk össze citromsavat és meleg vizet, és öntsük a vízkőlerakodástól sújtott helyekre. Hagyjuk állni legalább egy órán át, majd alaposan mossuk le.
 3. Só: A sóval is lehet eltávolítani a vízkövet. Keverjünk össze sót és ecetet, majd alkalmazzuk a vízkőlerakodásokra. Hagyjuk állni legalább egy órán át, majd alaposan mossuk le.

Mindig fontos ellenőrizni az anyagokkal szembeni érzékenységet, és ajánlott először egy kisebb felületen tesztelni a természetes módszereket. Az is fontos, hogy ha valami kárt okoz, ne használjuk tovább és kérjünk szakember segítségét.

Vízóra meghibásodás? Hitelesen mér a vízóra?

A vízóra általában hiteles eredményeket mér, de néhány esetben ez nem mindig lehet így. Például ha a vízóra meghibásodik, vagy ha helytelenül telepítik, akkor az eredmények nem lesznek megbízhatóak. Fontos, ha jelentős eltérést észlel a vízfogyasztásban, érdemes a helyi szolgáltatóhoz fordulni segítségért és az ügy kivizsgálásért. 

Vízszerelés: gyakori problémák

 

1. Csöpögő csapok

A csöpögő csapok a otthonunk gyakori problémái. A csapokban található szelep vagy járat eltömődhet, ami miatt a víz folyamatosan csöpög, ami nemcsak zavaró, hanem pazarló is. A csöpögő csapok a vízszámlát is megemelhetik, ezért fontos, hogy időben egy vízvezeték szerelővel javíttassuk őket.

A vízvezeték szerelők számos módszert használnak a csöpögő csapok javítására. Az egyik leggyakoribb módszer a szelep cseréje, amelyet a vízszerelők könnyen megoldanak. Ha a szelep eltömődött, a vízvezeték szerelők cserélni fogják, hogy újra átengedje a víz áramlását.

A másik gyakori javítási módszer a csap tisztítása. A vízvezeték szerelők eltávolítják a csapot, és megtisztítják a belsejét, hogy eltávolítsák a szennyeződést és a vízkövet. Ha a csap tisztítása nem segít, akkor a szerelők cserélni fogják a csapot.

Mindezek mellett, ha a csöpögő csap a víznyomás problémájából adódik, akkor a vízvezeték szerelők a víznyomást állítják be a megfelelő szintre, hogy megszüntessék a csöpögést.

A csöpögő csapok kezelése és javítása fontos, hogy elkerüljük a pazarlást, és megőrizzük a vízvezetékeink egészségét is. A vízvezeték szerelők segítenek abban, hogy megszüntessük a problémát és megelőzzük a további károkat.

 

2. WC tartály meghibásodás

A WC tartály szivárgása és meghibásodása egy gyakori probléma, amelyet a használat során fellépő kopás vagy a lerakódott vízkő okozhat. A szivárgás jele lehet a folyamatosan öblitő víz, a nedves foltok a WC körül, vagy a tartályból szivárgó víz. A meghibásodás lehet a szelep vagy a belső rész eltömődése, amelyek a WC leeresztésének nehézségét okozhatják. A probléma javítása érdekében vízszerelő szakember segítségét kell kérni, aki javítja a szelepet vagy cseréli a meghibásodott részeket, de az felmerülhet hogy az egész WC tartályt cserélni kell. Fontos megemlíteni, hogy a rendszeres karbantartással elkerülhető a WC tartály szivárgása és meghibásodása.

3. A lefolyó vagy szifon dugulásának megszüntetésére otthon használható módszerek közé tartozik:
 1. Folyékony szappan és meleg víz: A lefolyóba öntsünk folyékony szappant, majd meleg vízzel öntsük tele. Hagyjuk állni pár percig, majd öblítsük le jéghideg vízzel.
 2. Só és ecet: A lefolyóba szórjunk egy kevés sót, majd öntsünk rá ecetet. Hagyjuk állni pár percig, majd öblítsük le jéghideg vízzel.
 3. Szódabikarbóna és ecet: A lefolyóba szórjunk egy kevés szódabikarbóna, majd öntsünk rá ecetet. Hagyjuk állni pár percig, majd öblítsük le jéghideg vízzel.
 4. Fúrófejes duguláselhárító: Ha a fenti módszerek nem működnek, akkor használhatunk fúrófejes duguláselhárítót, amit a boltokban lehet kapni.
 5. Ha a szifon dugult el, megpróbálkozhatunk a szétszedésével és tisztításával. A bűzelzáró szifon szétszedésénél figyeljük meg hogy volt össze rakva és nem árt ha van új tömítés készletünk.

Amennyiben ezek a módszerek nem segítenek, akkor érdemes vízszerelő szakembert hívni.

4. Lakáson belüli szivárgások, elfúrt vezetékek!

A lakáson belüli csőtörések és szivárgások valószínűleg már mindenki számára ismerős jelenség lehet, de a házilag elfúrt vízvezetékek is gyakran okoznak problémákat. A javításuk és megelőzésük fontos, hogy megakadályozzák a vízkárokat és a többletköltségeket.

A csőtörések és szivárgások legvalószínűbb okai a kopás, az időjárási viszonyok, a rossz minőségű anyagok és a hibás szerelés. Ha észlel egy szivárgást vagy csőtörést, azonnal hívjon egy vízvezeték szerelőt, hogy még időben megoldja a problémát. Egy jó vízvezeték szerelő képes lesz a szivárgást kijavítani vagy a meghibásodott csövet cserélni, hogy ezzel megakadályozza a további károkat.

A házilag elfúrt vízvezetékek és lefolyók is gyakran okoznak fejfájást. Egy polc vagy WC papír tartó felfurásánál is szembesülhetünk ilyen jellegű kellemetlen meglepetéssel. Ha sikerült elfúrni egy vízvezetékek a legfontosabb hogy ne essünk pánikba. Zárjuk el a főcsapot és hívjon egy vízszerelőt. Egy tapasztalt vízszerelő képes lesz a vízvezetéket szakszerűen megjavítani.

A javításokon kívül fontos megelőzni a problémákat is. Ennek érdekében rendszeresen ellenőrizze a vízvezetékeket és a lefolyókat, hogy időben észlelje a problémákat még a korai szakaszban. Ha észlel egy szivárgást vagy csőtörést, azonnal hívjon egy szakembert, hogy minél hamarabb megoldja a problémát.

Csőtörés esetén fizet a biztosító?

A biztosító Magyarországon a csőtörés esetén akkor fizet, ha a csőtörés a biztosítási feltételeknek megfelelően történt (azaz nem mi törtük el a vízvezetéket saját hibánkból) és a biztosított rendelkezik érvényes biztosítási szerződéssel és az kiterjed a csőtörésre is. A fizetés összege a biztosítási szerződésben rögzített limit alapján történik, amely lehet korlátos vagy korlátlan. A biztosító felé jelezni kell a kárt, azonnal megtörténését követően, hogy elvégezhesse a szükséges vizsgálatot és hogy jegyzőkönyvbe vehesse azt. 

Falba épített WC tartály meghibásodása, és annak javítása.

A falba épített WC tartály meghibásodásának javítása legtöbb esetben bontás nélkül is lehetséges, ha a hiba jellege megfelelően azonosítható és a wc tartályon belüli alkatrészek hibásodtak meg. Például, ha a leeresztőcsap elvízkövesedett, akkor ezt meg lehet oldani annak cseréjével. Ha a vízszintkontroll szelep vagy a lereresztő szelep hibásodott meg, akkor azt is cserélni lehet anélkül, hogy a tartályt bontanánk. A hibát okozó alkatrész cseréjével és az új beállításával a javítás elvégezhető. Ha a hiba súlyosabb, akkor kell csak bontáshoz folyamodni.

Ha ilyen jellegű vízszerelési problémája van hívjon egy megbízható vízvezeték szerelőt. Hívja vízszerelő szolgálatunkat!

lKerti csap, fagycsap meghibásodás és javítása!

A kerti csap téli fagytalanító csap feladata az, hogy megakadályozza a csap és a vízvezetékek fagyását a hideg időjárás miatt. A fagycsappal tudjuk a vizet elereszteni az érintett vízvezetékből. A fagycsap meghibásodás leggyakoribb okai közé tartozik a szivárgás. Ha a csap szivárog, töblet fogyasztásunk lesz és a legtöbb esetben csak tavasszal jövünk rá erre, amikor már több tíz, vagy akár több száz köbméter víz is elfolyt. Fontos, hogy amikor elzárjuk ősszel a kerti csapokat ellenőrizzük, hogy az elzárás után nem forog a vízóra mutatója és hogy nincs e szivárgás. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban hívjon vízszereőt aki segít a felaldat elvégzésében.

A csaptelep meghibásodása és javítása!

A mosogató csaptelep, a mosdó csaptelep, a zuhanyzó csaptelep és a kádtöltő csaptelep mind olyan fontos részei a háztartásnak, amelyek nélkül nehéz lenne elképzelni a mindennapi életet. A csapok és csaptelepek segítségével tudjuk eljuttatni a kívánt helyre a vizet, azaz ezzel a szerelvénnyel szabályozzuk a vízáramlást is és ezzel keverjük ki a megfelelő vízhőmérsékletet is.

A mosogató csaptelep általában a konyhában található, és segítségével tudjuk a mosogatógépbe, vagy kézzel a mosogatóba juttatni a vizet. A mosdó csaptelep a fürdőszobában található, és segítségével tudjuk a mosdóba juttatni a vizet. A zuhanyzó csaptelep pedig a zuhanyzóban található, és segítségével tudjuk a zuhanyzó alá juttatni a vizet. A kádtöltő csaptelep pedig a fürdőkádban található, és segítségével tudjuk a kádba juttatni a vizet. Érdemes legalább középkategóriás csaptelepek használni, mert ezeknek a élettartalma is hosszabb.

A csaptelepek meghibásodása sokféle lehet. Leggyakrabban azt tapasztaljuk, hogy a csaptelep szivárog, vagy nehezen forog. Ha ilyen problémával küzdünk, akkor érdemes vízszerelőt hívni, aki meg tudja vizsgálni a csaptelep meghibásodásának okát, és meg tudja javítani az. Ha a meghibásodás már nem javítható, akkor érdemes a csaptelepet cserélni. A vízvezeték szerelő is segíthet a csaptelep cseréjében, és újra bekötésében.

Ha bármilyen problémát tapasztalunk velük kapcsolatban, akkor érdemes vízszerelőt hívni. Ha korrekt vízszerelőt keres  csaptelep csere ügyben hívjon minket bizalommal Budapest és agglomerációja.

Mosógép és mosogatógép bekötése!

A mosógép bekötése előtt el kell végezni a szükséges víz- és csatorna csatlakozásokat. A mosógép vízellátásához két csatlakozóra van szükség: egy a hidegvízre és egy pedig a lefolyóhoz.

 1. Csatlakoztassa a mosógép vízellátásához szükséges csövet a hidegvíz csatlakozókra.
 2. A csatornához való csatlakozáshoz használja a víz leeresztő összekötő csövet, amelynek: vagy van külön leeresztő szifonja falon kívül vagy falon belül, vagy a mosdó illetve mosogató szifonjához kell csatlakoztatni.
 3. Ellenőrizze, hogy minden csatlakozás megfelelően van-e rögzítve és szivárgás mentes-e.
 4. Ha a mosógép be van kötve, ellenőrizze a víznyomást és hogy az összes csatlakozás szivárgásmentes-e.
 5. Győződjön meg róla, hogy se a mosógép, vagy se a mosogató gép belsejében ne legyenek nem oda való alkatrészek.
 6. Ellenőrizze, hogy a mosógép biztonságos szállításához való rögzitő csavarokat eltávolította-e.
 7. Végül, csatlakoztassa a mosógép elektromos hálózatához és ellenőrizze, hogy a készülék helyesen működik-e.

Fontos hogy a vízellátás és csatorna csatlakozásokat vízszerelő szakemberrel végezzük el, hogy biztosak legyünk abban, hogy a készülék biztonságosan és helyesen működik. Ha vízszerelő Budapest szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, Hívjon Bizalommal.

Szifonok tulajdonságai, javítása és cseréje!

A mosdó, mosogató és más szifonok a vízelvezető rendszer részei, amelyek segítenek eltávolítani a felesleges vizet a mosdóból vagy mosogatóból. A szifonok általában két részből állnak: egy alsó részből, amely a lefolyó csőbe van illesztve, és egy felső részből, amely a mosdó vagy mosogató aljához van rögzítve. A két rész között van egy tömítés, amely megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a mosdóból vagy mosogatóból. A szifonok úgy vannak kialakítva hogy a víz megálljon benne, ezzel azt biztosítva, hogy a kellemetlen csatorna szagok visszaáramoljanak.

A szifonok hibái leggyakrabban a tömítés elhasználódásából erednek. Ha a tömítés elhasználódik, a víz könnyedén kifolyhat a mosdóból vagy mosogatóból, ami vízkárokat okozhat annak környezetében. Egy másik lehetséges hiba a cső eltömődése lehet, ami a vízelvezetés lassulását okozhatja.

A szifonok javítása egyszerű feladat lehet. Ha a tömítés elhasználódott, cserélni kell. Ha a cső eldugult, akkor kikell tisztítani. Ha a szifon hibás, és nem tudja javítani, akkor új szifont kell vásárolni.

Mindig fontos ellenőrizni és tisztítani a szifonokat, hogy elkerüljük a vízkárokat és a vízelvezetés lassulását. Ha bizonytalan a javítás folyamatában, érdemes vízvezeték szerelő szakember segítségét kérni.

Flexibilis csövek tulajdonságai, javítása és cseréje!

Flexibilis bekötő vízcsövek olyan csövek, amelyek rugalmasságot biztosítanak a vízvezeték rendszerben. A flexibilis csövek általában fémből, műanyagból vagy gumi anyagból készülnek, és képesek rugalmasan mozogni a helyiségben, így képesek kompenzálni a házban fellépő kiterjedési és összenyomódási erőket. Nálunk a legelterjedtebb típus a fémhálóval beborított belül gumi anyagból gyártott flexibilis bekötő csövek. A flexibilis csövek segítségével a vízvezeték rendszer sokkal könnyebben telepíthető és javítható, mivel a csövek könnyen hajlíthatók és alkalmazkodnak a helyiség adottságaihoz. A szerelvények, szaniterek és a vizet használó berendezések nagy része is ilyen tipusú vízcsövekkel van bekötve.

Meghibásodása az anyag elöregedéséből vagy a nem megfelő minőségű és nem szakszerű beszerelésből adódik. Érdemes vízszerelővel pár évente átnézetni ezeket a vízcsöveket és megelőzni az esetleges csőtöréseket és szivárgásokat.

Ha Budapest és annak környékén vízszerelőt keres hívjon bizalomma!

Fürdőszoba felújítás? Mire figyeljünk és milyen szakemberrel végeztessük!

A fürdőszoba felújítása során a vízvezeték rendszer áttervezése és újraépítése fontos része a munkának. Az alapos tervezés az alappillére a munkálatoknak.

Lássunk pár alapfogalmat:

 1. Először is, alaposan tervezni kell, hogy megtudjuk, milyen funkciókat szeretnénk a fürdőszobában, és mennyi hely áll rendelkezésre a megvalósításhoz.
 2. Mérlegelni kell a költségeket, és a célnak megfelelően vásárolni az anyagokat.
 3. Az átalakítás során figyelni kell a helyes szellőztetésre, a megfelelő víz- és csatornaellátásra, valamint a biztonsági előírások betartására.
 4. Végül, de nem utolsósorban, fontos a minőségi kivitelezés, hogy a felújítás tartós és jól működő legyen.

Ezeket a terveket egy tapasztalt vízszerelővel érdemes átbeszélni, aki érti is a dolgát és tanácsokkal látja el a megrendelőt.

Hiába a jó terv ha a vízvezeték szerelő rosszul dolgozik, vagy nincs gyakorlata benne. Később ugyanis az új fürdőszoba használata közben problémák adódhatnak, például vízszivárgás, rossz víznyomás, stb. Emiatt fontos, hogy jó minőségű és tapasztalt vízvezeték szerelőre bízzuk a munkát, hogy biztosak legyünk benne, hogy a felújítás után a fürdőszoba biztonságos és megbízható legyen.

A golyóscsap

 

A golyócsap a legegyszerűbb funkcionális szerelvény, és sokkal kevesebb szerkezeti alkatrészből áll, mint egy szelep vagy tolózár. A csapházba függőlegesen helyezkedik el a forgórész, amit elforgatva nyitjuk vagy zárjuk azt. Alkalmazása az üzemi viszonyoktól és az áramló közeg tulajdonságaitól függ. Sokféle változatban készül, öntöttvasból, sárgarézből, bronzból, kemény ólomból, műanyagból, ritka esetben üvegből, kőagyagból, porcelánból. A csaptelep anyagának megválasztása az áramló közeg jellemzőitől, a csap feladatától és az esztétikai követelményektől függ. Alapvető követelmény, hogy a közeg ne korrodálja az alkatrészeket. Például nem semleges közeg esetén korrózió léphet fel az öntöttvas ház és a forgórész között. A csaptelep fő részei: a csapház és a csapforgó. Korábban szinte kizárólag kúpos csapokat használtak, de a tömítőanyagok fejlődésével a gömbcsapok könnyen gyárthatók és megbízhatóak lettek, a régebbi csapok minden előnyével. A golyóscsapok beszerelése vízszerelő szaktudást igényel. Nem mindegy, hogy a szerelvényt milyen szerszámokkal és tömítő anyagokkal szereljük be. Egy gyakorlattal rendelkező vízvezeték szerelő könnyen elbánik egy ilyen jellegű feladattal. Ha megbízható vízszerelőt keres hívjon minket bizalommal.

WC csésze típusai!

A WC csészék legelterjedtebb típusai között találhatóak a falra szerelt csészék és a álló WC csészék. A falra szerelt WC csészéket általában beépített WC tartállyal öblítjük, míg az állókat külső Wc tartályok látják el öblítő vízzel. Az álló WC csészék a padlóra vannak rögzítve. 

Mindkét típusból kapható mélyöblítésű és lapos öblítésű kivitel is. A mélyöblítésű WC kagyló általában jobban tisztít, mert a víz nagyobb sebességgel ömlik a WC-be, ami eltávolítja a szennyeződéseket. A lapos kagylók általában csendesebbek, mert kevesebb víz ömlik be a WC-be, de a tisztítás hatékonysága kevésbé jó lehet. Mindkét kivitelnek van előnye és hátránya is. Az álló WC csészéknél van hátsó és alsó kifolyású típus is. Ha a WC csésze elöregedett vagy megrepedt érdemes kicseréltetni egy vízvezeték szerelővel. Mi ebben is tudunk segíteni.

Vízvezeték ágvezetéke

Vízvezeték ágvezetékének nevezzük a felszálló vezetéktől a fogyasztó berendezésig haladó vízvezetékszakaszt. Az ágvezeték a felszálló vezeték idomdarabjának végétől kezdődik és a berendezési tárgy falikorongjáig tart.

A vízszerelő az ágvezetékek horonyban, előfalas szereléssel vagy szabadon vezetve, azaz falon kívül haladhat a csőhálózattal. Szomszéddal közös falban csak úgy vezethető, ha előtte elzárót építenek be a vízvezetékbe. 

A vízvezeték szerelőnek A vízhálózatot, azaz az ágvezetéket a berendezési tárgyak felé egyenletes emelkedéssel kell kiépítenie, mert így ürítéskor a csővezetékből könnyen távozhat a víz. Az ágvezetékeknek a falikoronghoz vezető, függőleges szakaszaiban vízzsák keletkezik. Ez csak a falikorongba tömített sarokszelep kiszerelésével üríthető. Az ágvezetékeket, ha azok összetett nyomvonalúak, célszerű a vízszerelőnek egy munkapadnál elkészíteni, és csatlakoztatásukat a felszálló vezetékhez jobb-bal menetes karmantyúval ellátni.

A horonyban lévő ágvezetéket csőhoroggal vagy gipszhabarccsal, szabadon vezetve csőbilinccsel kell rögzíteni.

Az ágvezetékben a berendezési tárgyak előtt a vízszerelés során, elzárószelepet kell beépíteni.

Az elzárószelep lehet csempe-, áteresztő- vagy sarokszelep. A sarokszelepet az ágvezeték végpontjára szerelt falikorongba építik. 

Vízvezeték szerelés Budapest rejtett zugaiból, avagy lehetetlen történetek, amikor jobban jártunk volna, ha szakembert hívunk.

 

Mesénk azzal is kezdődhetne, hogy egyszer volt, hol nem volt… De inkább úgy folytatnánk, hogy bár ne lett volna. Sajnos egyre többször botlunk bele kókány, nem megfelelő vízszerelésekbe! És az ilyen szerelések bizony nagy károkat okoznak, lehet, hogy nem a saját lakásunkba, hanem épp a szomszédéba, és az még kellemetlenebb. Egy-egy ilyen helytelen szerelésnél, számolni kell azzal, hogy nem csak a kárt kell fizetni, de bizony a meglévő szerkezetet, fürdőt vagy épp a frissen felújított wc-t kell szétveri újra. A vízvezeték szerelés Budapest bármelyik részén megvalósítható, ne a szomszédra bízza, mert az biztos, hogy a csöpögést a WC csésze mellett nem szakszerűen oldja meg, maximum kifújja púrhabbal vagy kiszilikonozza, „jólvanazúgy” jeligével.

 

Megfelelő vízszerelő szakembert nehéz találni. Ismerős önnek, az a szituáció, amikor a konyhai mosogató alatt a szifonnál csepeg, majd folyik a víz? Ön felüti az internetet, keres vizes szakit, aki megígéri, hogy a következő napon megnézi. Természetesen nem hogy következő napon nem ér oda, de csak a hét utolsó napján esik be. Fejét vakarva, hümmög, hogy ide bizony alkatrész kell, de nála most se tömítés se könyök nincs, mert hát miért is lenne egy vízvezeték szerelőnél. Péntek lévén, nagy nyugodtan közli, hogy ne használjuk a mosogatót, hétfőn szerez alkatrészt és kedden jön újra. Hihetetlen, de igaz lehet. Ha nem szeretne ilyen ígérgetős szakember jelöltekkel találkozni, keresse munkatársunkat, aki megfelelő szaktudással, a megbeszélt időben érkezik. A vízvezeték szerelés Budapest egész területén megoldható, legyen az kül vagy belterület, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Biztosan találkozott már, azzal a hihetetlen, de még inkább lehetetlen helyzettel, mikor olyan szaki érkezik ki a hibát elhárítani, aki ápolatlan, esetleg italos vagy szimplán csak a barátjaként haveri viszonyba kezd el beszélni velünk. Senki nem szeretne olyan munkást fogadni az otthonába, aki egy órás késéssel, de már reggel 9kor mámoros kedvében van, de olyat se aki a héten kétszer járt az otthonunkban és pénteken ugyan az a munkás póló van rajta mint hétfőn, és nem épp öblítő szagú….  Felejtsük el az utcáról betévedt munkásokat, ne gyötörjük magunkat. Ha szükségünk van megbízható, munkájára és magára is igényes mesteremberre, keresse kollégánkat, akinek nem csak munka, de hivatás is a vízvezeték szerelés Budapest valamennyi kerületében.

 

Természetesen vannak kisebb munkálatok, amelyeket mi magunk is elvégezhetünk odahaza.

 • Zuhanyrózsa problémák: A zuhanytömlő és a tusolófej csatlakozásánál a csepegést egy tömítés cseréje megoldja. Ha vízköves a zuhanyrózsa vegyük le, majd vízkőoldóval takarítsuk meg.
 • Perlátor tisztítása: A perlátor egy légdúsító szerkezet, ami takarékosabbá teszi a vízhasználatot, de időközönként érdemes tisztítani vagy cserélni. Egy fogó segítségével tekerjük ki a csaptelep végéből, hagyjuk egy éjszakán át vízkőoldóba ázni, majd szereljük vissza.
 • Csöpögő csap javítása: A hibát sokszor a tömítés vagy a betét meghibásodása okozza. Vegyük le a csaptelep tekerőjét és egy villáskulcs segítségével tekerjük ki a betétet. Takarítsuk meg a csaptelep belsőt, majd szereljük be az új betétet.

De ha ezekkel a kis problémákkal se szeretne bajlódni, vagy nincs ideje rá, ilyen és hasonló munkákkal is keressen nyugodtan szakembert, a vízvezeték szerelés Budapest kis problémás otthonaiban is megoldható.

 

Legyen szó, hibaelhárításról, új csőhálózat kiépítéséről, fürdőkád cseréről vagy csőtörésről, vagy bármiről, ami vízvezeték szerelés Budapest kül és belterületén azt bizton állíthatjuk, hogy egy szavatartó, becsületes szakemberre van szükség, és Ön jó helyen keresi.

Miért minket válassszon?

Vízszerelés, ahol a minőség és az ügyfél elégedettség a legfontosabb számunkra. Szakképzett és tapasztalt szerelőinkkel biztosítjuk, hogy a vízvezeték rendszer problémái gyorsan és hatékonyan megoldódjanak. A legmodernebb eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Garantáljuk, hogy a munkát időre elvégezzük és normál árakon. Hívjon minket bizalommal, ha vízszerelésre van szüksége!

További szolgáltatások

Minden ami: Víz, Fűtés, Dugulás és csőtörés!
Fűtésszerelés

FŰTÉSSZERELÉS

Vállajuk meglévő fűtések javítását és uj rendszerek kiépítését. Elkoszosodott fűtési rendszerek gépi vegyszeres átmosását, radiátorok cseréjét, szabályozó szelepek és szivattyúk cseréjét egyaránt. A fűtés gyorsszolgálat segít Önnek újra élvezni az otthon melegét.

vízszerelő gyorsszolgálat

VÍZSZERELÉS

Legyen szó komplett vízhálózat és lefolyó kiépítésről, fürdőszoba és konyha átalakításról, vagy csak szerelvényezésről, esetleg csap cseréről, mi segítünk Önnek a kivitelezésben. Lakossági, Közületi, Ipari  szerelés egy helyen. Ránk számíthat!

DUGULÁSELHÁRÍTÁS

DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Ha eldugult a lefolyó rendszere és emiatt nem folyik el megfelelően a szennyvíz, egy  pillanatig se aggódjon, mert a duguláselhárító gyorsszolgálat éjjel nappal segítséget tud nyújtani Önnek ebben. Gépi duguláselhárítás, garanciával. Hívjon!

CSŐTÖRÉS

CSŐTÖRÉS ELHÁRÍTÁS

Megemelkedett a vízfogyasztás? Elfúrt vagy elvésett egy vízcsövet? Esetleg meghibásodott valamelyik elavult szerelvénye vagy vízhálózata? Csőtörés elhárítás során megtaláljuk és kijavítjuk a hibát legyen szó bármilyen csőtörésről vagy szivárgásról. Továbbá elavult és elkorrodált, kül és beltéri vízhálózatok cseréjét vállaljuk, gépi földmunkával is.

csapszerelés, csap csere

CSAPOK, ELZÁRÓK CSERÉJE

Elromlott valamelyik csaptelepe? Nem működik a vízelzáró szerelvény? A kerti csap folyik? Hívja gyorsszolgálatunkat és a lehető leggyorsabban a segítségére sietünk. Elzárók, csaptelepek, sarokszelepek, csempeszelepek, golyóscsapok, fagycsapok szakszerű cseréje.

fűtésszerelő gyorsszerviz

FŰTÉSI RENDSZER ÁTMOSÁS

Beindította a fűtést és az az érzése nincs meleg? A padlófűtés egyáltalán nem melegít? A radiátor csak felül meleg, vagy egyáltalán nem fűt? Valószínű, hogy a fűtési rendszere elvan koszolódva és tisztításra szorul. Szevizünk gépi vegyszeres rendszerátmosással segít újra visszaállítani a meleget otthonába. A részletekért hívjon bizalommal!

vízvezeték szerelés gyors szerviz

WC+TARTÁLYOK SZERELÉSE

Folyamatosan öblít a WC tartály? Folyik, szivárok a víz? Segítünk megjavítani, vagy kicserélni WC-jét, WC tartályát. Új és meglévő beéíptett, falsík mögötti, külső WC tartályok szerelését és javítását is vállaljuk. Wc helyiségel kialakítása, beépített tartályok telepítése, függő WC csészék szakszerű felszerelése.

csőtörés gyorsszolgálat
vízszerelő 0-24
wc szerelő
vízszerelő 0-24
fűtésszerelés
víz hálózat javítás
vízszerelő ipari csövek
Gyor-szolgálat
duguláselhárítás gyorsszolgálat
vízszerelő
Gyorsszolgálat
duguláselhárítás
ipari vízszerelés gépi földmunkával
Gyorsszolgálat

Non Stop Vízszerelő Budapest és Pest megye

Lakópark üzemeltetők – Társasházak – Társasházkezelők, – Közösképviselők hívását is várjuk
Lakossági – Ipari – Társasházi – Közületi vízvezeték szerelő
Budapesti lefedettségünk:

Vízhálózat szerelő Budapest  I. kerület : Víziváros, Tabán, Vár, Krisztinaváros, Budapest II. kerület : Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, Pesthidegkút, Rózsadomb, Pasarét, III. kerület : Békásmegyer, Óbuda, Kaszásdűlő, Csillaghegy, Aquincum, s Budapest IV. kerület :  Káposztásmegyer, Újpest, Vízszerelő V. kerület : Belváros – Lipótváros, Budapest VI. kerület : Terézváros, Csőtörés VII. kerület : Erzsébetváros, t Budapest VIII. kerület : Józsefváros, Csőtörés keresés IX. kerület : Ferencváros,  Budapest X. kerület : Kőbánya

 XI. kerület : Gazdagrét, Lágymányos, Albertfalva, Őrmező, Kelenvölgy, Kelenföld, Gellérthegy, Szentimreváros, Csőtörés elhárítás  Budapest XII. kerület : Hűvösvölgy, Zugliget, Svábhegy, XIII. kerület : Angyalföld, Csőtörés elhárítás  Budapest XIV. kerület : Zugló, vízszerelő XV. kerület : Újpalota, Rákospalota,  Budapest XVI. kerület : Cinkota, Sashalom, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld,

 XVII. kerület : Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákosliget,   Budapest XVIII. kerület : Pestimre, Pestszentlőrinc, Havanna, vízvezeték szerelő XIX. kerület : Wekerle-telep, Kispest, Budapest XX. kerület : Pesterzsébet, Erzsébet,  Budapest  XXI. kerület : Csepel, Budapest  XXII. kerület : Budafok, Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy, Budapest XXIII. kerület : Soroksár

Pest megyei lefedettségünk:

Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Csévharaszt, Csömör, vízszerelő Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kisnémedi, Kistarcsa, Maglód, Mende, Mogyoród, Monor, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Őrbottyán, Pécel, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Taksony, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés