Vízszerelő Budapest és Pest megye

Vízvezeték szerelő Non Stop!

Vízszerelő 0-24 Budapest egész területén és 25 km-es körzetében!

Gyors  és ingyenes kiszállással – Azonnali Csőtörés javítás és hibaelhárítás!

 

Ha megbízható vízszerelőt, vízvezeték szerelőt keres, Hívjon minket bizalommal! Vízszerelés során vállaljuk a legkisebb vízszerelési munkáktól kezdve a teljes gépészeti kivitelezést is: szerelvényezés, csap csere, WC szerelés, mosdó, mosogató, kerti csapok, lefolyók, elzárók, vízóra aknák, vízhálózatok szerelése stb….  Minden ami vízvezeték szerelés, vízvezeték javítás, csőtörés elhárítás és duguláselhárítás. Fürdőszoba felújítás, konyha felújítás, vizesblokk kialakítás. Sürgősségi vízszerelő Gyorsszolgálatunk elérhető Éjjel Nappal, Hétvégén és Ünnepnap is. Elérhetőek vagyunk Lakossági, Ipari és Közületi Ügyfelek részére egyaránt Budapest egész területén és Pest megyében gépi fölmunkával, aszfalt vágással és betontöréssel. Tapasztalt, Profi fűtésszerelő és vízszerelő csapat. Szakszerűen oldunk meg minden vízszereléssel és fűtésszereléssel kapcsolatos munkát igény szerint. Kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk. Gyorsan és precízen hárítunk el minden vízszerelési, fűtésszerelési hibát és az elvégzett munkára garanciát adunk.

 

Non Stop Vízszerelő Ügyelet hétvégén és Ünnepnap is!

Az alábbiakat Szereljük – Javítjuk – Cseréljük – Bekötjük – beüzemeljük!

Vízvezeték szerelő gyorsszerviz 

 • Csapok – csaptelepek
 • Elzárók – golyóscsapok
 • Szelepek – sarokszelepek
 • Csempeszelepek
 • Főelzárók
 • Mosógéptöltő szelepek
 • Mosogatógép töltők
 • Kombinált sarokszelepek
 • Vízszűrők – szűrők
 • Nyomsászabályozók
 • Szifonok – bűzelzárók
 • Mosdók – mosogatók
 • WC-k – WC tartályok
 • Beépített WC tartályok
 • Mosógép bekötés
 • Mosogatógép bekötés
 • Kerti csapok – fagycsapok
 • Víztelenítők – ürítőcsapok
 • Lefolyók – összefolyók
 • Strangok – főbetápok
 • Ejtővezetékek
 • Felszállóvezetékek
 • Ágvezetékek – leágazások
 • Csatornák – vízelvezetők
 • Csőtörések – szivárgások
 • Elfúrt és elvésett csövek
 • Bojlerek – vízmelegítők
 • Szivattyúk – keringtetők
 • Szerelvényezések
 • Kádak- zuhanytálcák
 • Fürdőszobák – konyhák
 • Mosdó – WC helyiségek

NON STOP VÍZSZERELŐ BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN ÉS PEST MEGYE TERÜLETÉN!

NON STOP HIBAELHÁRÍTÁS HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAP IS!

Vízszerelés során alábbi munkákat  vállaljuk:

Kül és Beltéri vízvezeték szerelés, Vízveszteségek felderítése, csőtörések gyors és precíz elhárítása, vízszerelése és javítása gépi földmunkával legyen az acél, vas, eternit, ólom, réz, PVC, KPE vagy ötrétegű cső.
Kerti csapok, öntöző rendszerek vízvezeték szerelése, kiépítése javítása
Teljes fürdőszoba vízszerelés, felújítás, átalakítás, vizesblokkok vízhálózat szerelés, konyhák vízszerelése, kialakítása igény szerint
WC tartályok vízszerelése , cseréje
Zuhanytálcák és kádak vízvezeték szerelése, beállítása beépítése
Radiátorok, radiátor szelepek szerelése cseréje
Mosdó vízszerelés, mosogató vízszerelés, WC-k cseréje
Csaptelepek szerelése cseréje
Lefolyó vízszerelés, csatorna vízhálózat szerelés, vízelvezetők részleges, vagy teljes cseréje és javítása
Bojlerek kiépítése
WC-k, darálós WC-K, átemelő szivattyúk, vízszerelése, kiépítése
Társasházi vízszerelés, Lakossági vízszerelés, Közületi vízvezetékek és lefolyók teljes generálja vízvezeték szerelése
Lakások teljes vízhálózatának szerelése, családi házak gépészeti vízszerelése, gyárak vízszerelése, irodák vízszerelése, raktárak, Ipari parkok teljes épületgépészetének tervezése, kivitelezése
Tüzivíz vízhálózat kiépítése
Fürdőszoba teljes szerelvényezés: zuhanytálca vízszerelés, mosdó vízszerelés, kád vízszerelés, bidék, piszoárok, padlóösszefolyók, csaptelepek, szifonok, sarokcsapok, mosógépek, mosogatógépek, mosogatók bekötése

Lakossági vízvezeték szerelés és csőhálózat szerelés

Társasházi vízszerelés és non stop hibaelhárítás

Irodai vízszerelés és javítás

Intézmények és közületek teljes vízszerelse, kivitelezése

Gyárak és gyártelepek vízvezeték szerelése
Kereskedelmi parkok vízszerelése Tüzivíz kiépítése
Ipari területek, gyógyszergyárak vízhálózatainak szerelése
Fürdőszoba kialakítás, építés és felújítás
Konyha és vizes helyiség vízszerelés
Teljes gépészeti kivitelezés és vízvezeték kiépítés
Csatorna és lefolyó vízszerelés
Vízvezeték szerelés gépi fölmunkával, kézi földmunkával, betontöréssel, aszfalt vágással
Ipari méretű csövek, tüzivíz betáp, víztárolók kiépítése
ipari vízszerelés gépi földmunkával

Mire figyeljünk Fürdőszoba felújítás-, kialakítás közben

Egy jól megtervezett és jól kivitelezett fürdőszoba a kényelmünket biztosítja és a komfort érzetünket növeli a minden napjainkban. Nem árt, ha kényelmesen elférünk benne tisztálkodás közben és az sem, ha mind eközben kellemesen érezzük magunkat ott. Viszont lakásunk ezen részének alapterülete, álltalában eléggé bevan határolva. A legtöbb esetben mérete és formája miatt fontos, hogy jól átgondoljuk annak elrendezését esztétikai, kivitelezési és megfelelő működési szempontból is. Sok esetben bizony kompromisszumokat kell kötnünk fürdőszobánk kialakítása kapcsán, mert lehet, hogy amit mi elképzeltünk az nem kivitelezhető abban a formában. A pontos tervezésre nem szabad az időt sajnálni! Ha nincs semmilyen ötletünk ebben a témában, segítségünkre lehet az internet, mivel ott rengeteg fürdőszoba variáció közt lehet böngészni. Érdemes azért több vízszerelő kivitelezővel is konzultálni tervünkről, ötleteinkről, elképzeléseinkről, mert minden bizonnyal nekik is lehetnek ezen a területen tapasztalatai. Vízvezeték szerelő szakembereink készséggel segítenek, bármilyen kérdése van fürdőszobájával kapcsolatban.

Vízhálózat alapszerelési tanácsok

A fürdőszoba és vizes helyiségek tervezése, kiépítése közben érdemes az árakkal és a beépített anyagokkal is foglalkozni. A paletta széles és az árak…a csillagos ég. Ami fontos, hogy mindig követeljük meg a vízvezeték szerelő szakembertől a minőségi anyagokból való alapszerelést. A falba és az aljzatba kerülő csőhálózatok, különböző fittingek, szennyvízelvezetők, szerelvények származzanak minden esetben megbízható gyártótól. A gyengébb minőségű anyagok alkalmazása sok fejfájást okozhatnak később nekünk. A csőátmérőkre és a dimenzió váltásokra figyelni kell, ugyanis fontos szerepet töltenek be abban, hogy megfelelő nyomással meg legyen táplálva miden fogyasztó rész és onnan megfelelően el legyen vezetve az szennyvíz is. Ha az átmérők nem stimmelnek és a lejtések nem megfelelők, akkor bizony dugulások, nyomás problémák léphetnek fel. Továbbá a vízhálózat alapszerelésénél elengedhetetlen a megfelelő szerszámok, tömítő anyagok használata, hogy a csatlakozásoknál, kiállásoknál, szerelvényeknél pontos és cseppmentesen csatlakozzanak az az anyagok. A beszerelet szerelvények , szaniterek nem sérülhetnek a rossz  minőségű szerszámok használata során. Fontos, hogy megbízható és leinformálható vízvezeték szerelőt találjunk a vízhálózatunk kivitelezéséhez.

Hogy válasszuk ki a megfelelő vízszerelőt, vízvezeték szerelőt?

A vízszerelés szakmában is széles a paletta. Van jó szakember és rengeteg kókler is. Ismerősök által ajánlott és bevált szerelő előnyben részesül, főleg ha a munkáját is megtudjuk tekinteni. A generál kivitelezőknél kicsit kacifántosabb a dolog, mert vannak cégek, ahol jönnek mennek az alvállalkozók és nem tudjuk szűkös határidő miatt honnan-kit sikerül szereznie a kivitelezőnek. Persze itt is vannak normális szerelők. A megfelelő szakember kiválasztása legyen az bármilyen terület bizony nem könnyű dolog, mert beszélni majdnem mindenki tud, de munkájukat már kevesebben végzik el megfelelően.

Na de mégis, hogy válasszuk ki a megfelelőt? Talán az a megfelelő stratégia ha több szakemberrel beszélünk és aki a legszimpatikusabb, legmeggyőzőbb, van esetleg referenciája, megfelelő szerszámokkal rendelkezik, tudja és érti mit szeretnénk….azt válasszuk.

Ügyfél Vélemények

A tudakozót hívtam segítségül, mert vízszerelőre volt szükségem a fűrdőszobában. Pontosan érkezett  és a megbeszélt áron végezte el a munkát maximális hozzáértéssel és odaadással, ráadásul még humorérzéke is volt. Meglepett, hogy még vannak ilyen lelkiismeretes vízszerelő mesterek. Megbízható, csak ajánlani tudom.

Nagy Mária

Egy ismerősömtől kaptam meg a vízszerelő telefonszámát. Ezután felhívtam és a telefonos beszélgetésünk után nem sokkal ki is érkezett. Gyorsan sikerült megoldania a problémánkat, amit egy meghibásodott alkatrész okozott. A munka és az elszámolás is rendben volt. Köszönöm szépen!

Horváth Csaba

Egy éjszakai sürgős csőtöréshez kerestem az interneten szakembert, aki tudna nekünk segíteni, mivel az egész házba el kellett zárni a vizet. Sikerült találnom, majd kihívtam a vízszerelőt és egy órán belül meg is érkezett. A helyszínen viszonylag gyorsan kijavította a hibát, amiért hálás köszönet Neki. Meg voltunk elégedve a szolgáltatással.

Balogh Miklós

vízszerelés grohe
kludi csap csere vízszerelés
teka vízvezetékszerelő
roca vízszerelő
geberit szerelés
mamorin szerelő

Épületgépészet a lakossági csap cserétől az ipari létesítmények vízellátó és szennyvízelvezető hálozatának kivitelezésig

Profi vízszerelő – vízvezeték szerelő megfizethető Áron

Csöpög a csap?
A csapok meghibásodásának oka!

“Ami elromolhat, az el is romlik” – szokták mondani. Sajnos ez a vízhálózatokról, vízvezetékekről, csapokról, csaptelepekről, elzárókról is elmondható. Ezek az anyagok, amikor elkezdenek elfáradni, elöregedni, korrodálni a mindennapi használattól, kisebb vagy nagyobb hibák is kezdenek előjönni , mint pl.: elkezdenek szivárogni. Erre ugyan a legtöbb háztartásbeli ügyet sem vet, hiszen úgy véli, mi az a pár csepp víz ott, meg a csöpögö csaptelep sem olyan nagy dolog. Ez így is van, a pár csepp az nem sok, de az egyre nagyobb szivárgás egyre nagyobb károkat okoz. Bár a mai vízdíjak miatt nem utolsó szempont a vízszivárgások megszüntetése, amikor a vízóránk a nap 24 órájában forog. Ilyenkor megnő a vízfogyasztás, és feleslegesen fizetünk ki egy bizonyos összeget az elcsöpögött, elfolyt víz után a vízműveknek, és arrol nem beszélve, hogy nagyobb problémák is keletkezhetnek emiatt is, és a víznyomás ingadozásnak is.

Nézzünk egy csöpögő mosogató csaptelepet példának. A víz az elöregedett csapbetétből elkezd előszőr csak szivárogni, aztán egyre jobban folyni és a felgyülemlett víz utat talál magának a bútor réseinél. A beszivárgott víz hatására a bútorlap megszívja magát vízzel és elöbb utóbb szétrohad és javításra szorul ezek után. Továbbá a vízvezetékeken, flexibilis bekötőcsöveken végigfolyó víz, reakcióba lép az anyaggal és korrózió alakul ki. A folyamatos nedvesség, korrózió hatására megkezdi az anyagot, azaz elgyengíti a cső falát. Ennek a következménye lehet egy csőtörés. Ebben a fázisban már sokkal nagyobb károkra számíthatunk, mintha csak egyszerűen időben megjavítattuk volna a szivárgó vízcsapot. Ezért is fontos minden hibát kijavítani időben, és nem várni és halmozni azokat, mert a pénztárcánk is bánhatja annak következményeit. Ha ilyen vízvezeték vagy vízszereléssel kapcsolatos problémája van, hívjon minket bizalommal és mi segítünk Önnek. Szakképzet vízszerelő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére a nap bármely szakaszában!

Kerti csapok és öntözőrendszerek megfelelő téliesítése

Sok kertes háznál kiépítésre kerülhet valamilyen öntözőrendszer vagy kerti csap, kerti zuhany, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék nekünk a minden napjainkat. Bizonyára sokan tudják márazt is , hogy a tél beállta előtt nagyon  fontos, hogy ezek a vízvezetékek megelelően le legyenek ürítve és ne maradjon bennük víz. A vízvezetékek leürítése azért fontos , mert a téli fagyos időszakban a nagy hideg hatására elfagyhatnak azok és csőtörést , csőrepedést okozhatnak ami sosem jön jókor. Ezért fontos, hogy ezeken a vízvezeték szakaszokon, be legyenek építve ürítő csapok vagy fagytalanítók. Ha ennek hiányát véli felfedezni, szívesen segítünk ennek a problémának a megoldásában.

Vízszűrők, víztisztítók, vízlágyító berendezések

A víztisztító berendezések feladata az, hogy a különböző szennyezőanyagokat eltávolítsa a használati vizünkből, vagy annak koncentrációját csökkentsék fizikai, biológiai vagy kémiai eljárással. Ezeket több területen is használják mint pl.: Ivóvíz tisztítás, öntözővíz tisztítás, uszodavíz tisztítás stb. Mindennapjainkban a háztartási gépek és az ivóvíz minőségének javítása érdekében célszerű valamilyen vízszűrő berendezést használni. Több szűrési technológia létezik: ülepítős vízszűrő, homokszűrő, visszaöblíthető vízszűrő, cserélhető betétes vízszűrő, desztilláló, média szűrők nehéz fémek eltávolításához Otthoni ivóvíz szűrők, tisztító berendezések: Specifikus szűrő, szűrőbetétes víztisztító, ozmózis víztisztító

Fagyveszély elleni védelem

Napjainkba sajnos még mindig sűrűn előfordulnak a helytelen vízszerelés miatt okozta vízvezeték fagyások. Ez ellen a legkönnyebben úgy tudunk védekezni, ha fagypont alá helyezzük a vízcsöveket, ami 1,2-1,5 m mélyen van a föld felszínétől. A belső vízvezetékeket nem tudjuk a fölbe helyezni, így ahol fagyveszélynek van kitéve oda nem szokás kiépíteni vízhálózatot. Ha mégis ilyen helyre kell szerelnünk, a csőhálózatot szigetelnünk kell. Vízcsövekre leggyakrabban használt szigetelőanyagok közé tartozik a habszivacs, salakgyapot, üvegszál. A szabadban haladó csőszakaszoknál manapság elektromos fagy elleni védelmet is szoktak alkalmazni. A fagyveszélytől védendő vízvezetéket ellenállásként felhasználva 1…5 V-os törpefeszültségű áramforrásra kötik és azon nagy áramerősségű váltakozó áramot bocsájtanak keresztül. A vízvezetékben lévő vizet +4…+6 Celsius fokon tartja.

A tél beállta előtt, ahol a vícsövek vagy a szerelvények fagyveszélynek vannak kitéve, téliesíteni kell. A kerti csapokat ellátó vízcsövekből lekell engedni a vizet fagytalanító csap segítségével. A nyaralókban, vagy a kevésbé szigetelt és nem használt helyeken lévő vízhálózatunkkal ugyan így kell eljárnunk, azaz lekell engednünk a vizet a csövekből, hogy abba az esetleges fagy ne tudjon kárt tenni. A megfelelő mélységű vízóraaknákban nem jellemzők az elfagyások, de érdemes elővigyázatosnak lenni, ezért az aknákban lévő vízcsöveket, szerelvényeket is valamilyen szigetelőanyaggal be kell fedni amíg a hideg időjárás tart.

Ha bármilyen vízszereléssel kapcsolatos kérdése van hívja a vízszerelő Budapest oldalunkon elérhető telefonszámunkat.

Vízszerelő Budapest területén:

Vízszerelő Budapest  I. kerület : Víziváros, Tabán, Vár, Krisztinaváros, vízszerelés Budapest II. kerület : Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, Pesthidegkút, Rózsadomb, Pasarét, vízvezeték szerelő Budapest III. kerület : vízszerelőt Békásmegyer, víz szerelő Óbuda, vízvezeték szerelő Kaszásdűlő, vízszerelő Csillaghegy, vízvezeték szerelő Aquincum, vízszerelés Budapest IV. kerület :  Káposztásmegyer, : vízvezeték szerelés Újpest, vízszerelő Budapest V. kerület : Belváros – Lipótváros, vízszerelés  Budapest VI. kerület : Terézváros, vízszerelés VII. kerület :  vízszerelő Erzsébetváros, vízvezeték szerelő Budapest VIII. kerület : vízvezeték szerelő Józsefváros, vízszerelő Budapest IX. kerület : vízvezetékszerelés Ferencváros, vízvezeték szerelés Budapest X. kerület: vízszerelő Kőbánya

vízszerelés XI. kerület : Gazdagrét, vízvezeték szerelő Lágymányos, vízszerelés Albertfalva, Őrmező, vízvezeték szerelés Kelenvölgy, vízvezeték szerelő szakember Kelenföld, Gellérthegy, Szentimreváros, vízszerelő Budapest XII. kerület : Hűvösvölgy, Zugliget, Svábhegy, vízvezeték szerelő XIII. kerület : Angyalföld, vízvezeték szerelés Budapest XIV. kerület : Zugló, vízszerelő XV. kerület :  vízvezeték szerelő Újpalota, vízvezeték szerelő Rákospalota, vízszerelő Budapest XVI. kerület :  vízszerelő Cinkota, vízszerelő Sashalom, vízszerelő Árpádföld, vízvezeték szerelő Rákosszentmihály, vízszerelő Mátyásföld,

vízvezeték szerelés Budapest XVII. kerület : Rákoskert, vízszerelés Rákoskeresztúr, vízvezeték szerelő Rákoscsaba, vízvezeték szerelések Rákosliget, vízszerelők Budapest XVIII. kerület : Pestimre, vízvezeték szerelést Pestszentlőrinc, vízvezeték szerelő Havanna, vízvezetékszerelés  XIX. kerület : Wekerle-telep, Kispest, vízszerelés Budapest XX. kerület : Pesterzsébet, vízvezeték szerelő Erzsébet, tolózár csere Budapest  XXI. kerület : Csepel, vízszerelő Budapest  XXII. kerület : Budafok, vízszerelő Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy, vízszerelő Budapest XXIII. kerület : vízszerelő  Soroksár
Vízvezeték szerelés vállalunk továbbá:

Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Budaörs, Csévharaszt, Csömör,  Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mende, Mogyoród, Monor, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Pécel, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Taksony, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés

Print Friendly, PDF & Email
Hívás